Trouwbeurs 2018 Contact Het team

Locatie
t Manneke

t Manneke is een nostalgische boerderij uit 1876. De boerderij is omgetoverd tot een centrum voor feestelijke evenementen. Een unieke locatie met mooie tuinen die zeer geschikt ivoor uw huwelijk en huwelijksfeest.

De karakteristieke boerderij is al vijf generaties eigendom van de familie Mannekes. Onder leiding van Paul van Mannekes  doen wij er alles aan om u de dag van uw leven te bezorgen.

 

t Manneke is aangewezen als officieel Huis der gemeente Lansingerland. Dat betekent dat u bij ons uw huwelijk kunt laten voltrekken. Dat kan bijvoorbeeld in de Dorsvloer op de plek waar vroeger het graan werd gedorst of in de Korenbarg dat vroeger de hooiberg was. De meest gekozen trouwlocatie is echter de Koestal.

 

t Manneke biedt als trouwlocatie alle mogelijkheden om van uw bruiloft een onvergetelijke dag en/of avond te maken. Van de huwelijksvoltrekking tot het aansnijden van uw bruidstaart, een high-tea, receptie, intiem diner of groot feest. Voor al het culinaire zal ons keukenteam u aangenaam verrassen. Wij hebben voor iedere wens een geschikte zaal of buitenruimte.