Winactie Terugblik Trouwbeurs Contact Het team

Bed & Breakfast
Polderhuis

In het monumentale Polderhuis in Bergschenhoek is een intieme Bed & Breakfast gerealiseerd met zes kamers. Het voormalige kantoor van het polderbestuur is gebouwd in 1906 en ademt nog steeds de historie; niet voor niets is het een rijksmonument.

Alle kamers hebben een uniek karakter. De bruidssuite is een ruime luxe kamer met een vrijstaand bad, een regendouche en afgescheiden toilet, een groot boxspring tweepersoonsbed, airco, haardroger en smart TV, Nespresso-apparaat, waterkoker en thee. Desgewenst staat er een heerlijke fles bubbels klaar om de feestdag af te sluiten.

 

Met uitzicht op het park wakker worden en aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt met streekproducten en onze persoonlijke service maken het huwelijksfeest compleet.

Hoe gezellig is het om met familie, getuigen en de ceremoniemeester de volgende dag bij het ontbijt terug te kunnen kijken op een fantastisch huwelijksfeest.

In het Polderhuis is het mogelijk om meerdere kamers te huren.

 

Neem een kijkje op onze website, of beter nog, kom een keer langs om het Polderhuis te bekijken en alle mogelijkheden te bespreken.