Jullie bruidstaart wordt dan ook in ontwerp en smaak speciaal op maat gemaakt. De creativiteit die ik heb ontwikkeld tijdens de kunstacademie, zorgt ervoor dat ik een uniek ontwerp voor jullie bruidstaart kan maken. Daarnaast hecht ik veel waarde aan de smaak van de bruidstaarten. Want een mooie taart die niet lekker is, heeft niemand het meer over. Qua smaak is eigenlijk alles mogelijk, dankzij mijn ervaring als patissier kan ik allerlei smaken vertalen naar een bruidstaart. Zo wordt het dan ook echt jullie bruidstaart.
Hoe personaliseer je dan een bruidstaart?
Bij bruidstaarten denk je misschien aan een zoete taart. Als jullie zoetekauwen zijn, kan dit zeker. Maar vooral belangrijk is dat de taart in balans is en bij jullie past. Hoe een smaak dan bij jullie kan passen? Dit kan een verwijzing zijn naar jullie lievelingsdessert of cocktail. Misschien gaan jullie wel heerlijk op huwelijksreis en is dit de basis voor de smaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan matcha voor Japan of amarene kersen voor Italië. Zo past de smaak ook echt bij jullie.
Het ontwerp is op vele manieren te personaliseren. Een bruidstaart kan met illustraties letterlijk jullie verhaal vertellen, maar ook uit vele elementen uit jullie bruiloft kan inspiratie gehaald worden om een persoonlijk ontwerp neer te zetten. Dit bespreek ik graag uitgebreid met jullie tijdens de proeverij. Alle bruidstaarten zijn uniek en met de hand gemaakt. Geen enkele bruidstaart zal gelijk zijn omdat geen enkel bruidspaar hetzelfde is. Benieuwd hoe jullie bruidstaart er uit zou zien en smaken? Boek dan gauw een proeverij in bij Bakverhalen!
Over Angelique
Al vroeg zat de liefde voor patisserie erin. Als kind stond ik al in de keuken allerlei lekkers te bakken. Tijdens mijn studie aan de kunstacademie heb ik mijn creativiteit kunnen ontwikkelen. Daarna riep de patisserie toch en ben ik gaan werken in het Kurhaus Hotel te Scheveningen in de patisserie keuken. Nadat ik tussendoor ook voor de Patissier heb gewerkt, werd het tijd om voor mezelf te beginnen. Bakverhalen veranderde van blog naar cake studio. Met oog voor design en passie voor interessante smaken creëer ik nu unieke bruidstaarten en andere patisserie. Bloggen gebeurt ook nog steeds, op de website vind je regelmatig een nieuw blog met een ander verhaal.